/ Blog / Πώς επιλέγω Εκπονητή στην Instapen;
Πώς επιλέγω Εκπονητή στην Instapen;

Πώς επιλέγω Εκπονητή στην Instapen;

Ξέρουμε ότι έχεις ήδη αρκετό άγχος με την παράδοση της εργασίας σου, γι’ αυτό και θέλουμε να κάνουμε τη διαδικασία για εσένα, ακόμη καλύτερη. Η αναζήτηση εκπονητή, συνήθως, είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, που απαιτεί πολλές επικοινωνίες, επεξηγήσεις της εκφώνησης, προτάσεις, αναλύσεις και τελικά, μία προσφορά που δε γνωρίζεις εάν προορίζεται αποκλειστικά για το συντάκτη του έργου σου… 

Στην InstaPen τα πράγματα είναι διαφορετικά!

Οι εκπονητές μας ορίζουν την αμοιβή τους με βάση τις απαιτήσεις της εκάστοτε εργασίας και την κοινοποιούν απευθείας στον ενδιαφερόμενο! Ξέχνα τις κρυφές χρεώσεις ή τις διαμεσολαβήσεις τρίτων για να μάθεις πότε θα είναι έτοιμη η εργασία σου.

Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από τις προσφορές που θα λάβουν, εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες τους και φυσικά, να συνομιλήσουν με το συντάκτη του έργου, ακόμη και πριν αγοράσουν την προσφορά που έχει υποβάλλει! 

Πώς θα γίνουν όλα αυτά; 

Απλά κάνοντας εγγραφή στην InstaPen, ανώνυμα και χωρίς καμία απολύτως δέσμευση.

Στη συνέχεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τη φόρμα παραγγελίας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εργασία σου και τα υπόλοιπα, άφησε τα σε εμάς! 

Τα Βήματα για να διαλέξεις Εκπονητή

Το ψηφιακό περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει στην πλατφόρμα της InstaPen, θα σε βοηθήσει να βρεις τον κατάλληλο εκπονητή και να μιλήσεις του, οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς. Τα βήματα είναι απλά: 

  1. Μόλις ανεβάσεις την παραγγελία σου στην πλατφόρμα της InstaPen οι εκπονητές μας θα ενημερωθούν με αυτόματο τρόπο για το αίτημα σου. 
  2. Έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθείς κάθε προσφορά που λαμβάνεις, αλλά και την εξέλιξη της παραγγελίας σου, μέσα από το προσωπικό σου προφίλ στην InstaPen. 
  3. Στην καρτέλα “Παραγγελίες”, μπορείς να διαλέξεις τον ιδανικό για εσένα εκπονητή, αφού μελετήσεις:
  • Το συνολικό αριθμό των προσφορών που έχεις λάβει 
  • Το οικονομικό εύρος των προσφορών
  • Το προφίλ του εκπονητή και πληροφορίες σχετικά με το βιογραφικό του
  • Τις αξιολογήσεις του, από προηγούμενες και ολοκληρωμένες παραγγελίες στην InstaPen. 
  1. Αγόρασε την “Προσφορά” που σου ταιριάζει και η συγγραφή της εργασίας σου θα ξεκινήσει! Μπορείς να προσθέσεις την αποκλειστική δυνατότητα που σου δίνει η InstaPen για την “Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων”, ώστε να μην έχεις κανένα απολύτως άγχος τι θα γίνει εάν η συνεργασία σου με τον εκπονητή “κολλήσει” κάπου.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις;

Στην InstaPen, έχεις τη δυνατότητα να συνομιλήσεις με κάθε έναν εκπονητή πριν αγοράσεις μία προσφορά, ώστε να επιβεβαιώσεις τη διαθεσιμότητά του, αλλά και την ανταπόκριση του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εργασίας σου.

Μπορείς ακόμη και να διαπραγματευτείς την τιμή για την εκπόνηση της εργασίας σου, όπου σε αυτή την περίπτωση, ο εκπονητής θα σου στείλει νέα προσφορά προκειμένου να κάνεις την αγορά.

Στην InstaPen φροντίσαμε από την αρχή να ελαχιστοποιήσουμε τους χρόνους για την αναζήτηση εκπονητή για τους πελάτες μας, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να συνομιλούν απευθείας με τον ειδικό στον οποίο θα αναθέσουν το έργο τους.

Οπότε, εάν αναζητάς εκπονητή για τη σύνταξη της εργασίας σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ν’ ανεβάσεις εύκολα και γρήγορα την παραγγελία σου! 

Είσαι φοιτητής; Κάνε εγγραφή και ανέβασε δωρεάν την εργασία σου.


Έχεις εμπειρία στη συγγραφή ακαδημαϊκών εργασιών; Join us!.