Στατιστικές Αναλύσεις

Ολοκλήρωσε την πτυχιακή σου εργασία με απόλυτη επιτυχία, καθοδηγώντας τον εκπονητή που θα επιλέξεις βήμα - βήμα!

Δωρεάν κοστολόγηση
1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο εκπονητή για τη δική σου εργασία.

2

Διάλεξε Εκπονητή

Λάβε προσφορές από Εκπονητές, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον εκπονητή.

Εμπιστεύσου την πτυχιακή εργασία σου στους ειδικούς της Instapen

Στα πλαίσια της ακαδημαϊκής σου πορείας, ειδικά εάν βρίσκεσαι στο στάδιο εκπόνηση πτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας, θα κληθείς να αναλύσεις στατιστικά δεδομένα, ώστε να προκύψουν ορισμένα σημαντικά συμπεράσματα από την έρευνα σου.

Για να φτάσεις όμως στην εξαγωγή συμπερασμάτων, θα πρέπει προηγουμένως να γνωρίζεις τις υποθέσεις, τα ερευνητικά ερωτήματα, πώς θα διαχειριστείς τα δεδομένα και φυσικά να δομήσεις σωστά τη μεθοδολογία σου. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις πώς θα οπτικοποίησεις τα δεδομένα σου (περιγραφική στατιστική ανάλυση), αλλά και πώς θα αναλύσεις τα αποτελέσματα, τις ερευνητικές υποθέσεις και το κεφάλαιο της “συζήτησης” (επαγωγική στατιστική ανάλυση).

Με βάση όλα τα παραπάνω, είναι λογικό η στατιστική ανάλυση να σε δυσκολεύει. Και αυτό διότι είναι δύσκολο να κατανοήσεις πλήρως πώς δουλεύει ένα στατιστικό πακέτο σε λίγες μόνο ημέρες και να εξάγεις σωστά και ασφαλή συμπεράσματα στην έρευνα σου. Μία ποσοτική ή ποιοτική έρευνα μπορεί να απαιτεί περισσότερα από ένα λογισμικά προκειμένου να εκπονηθεί και ν’ αναλύσει πρωτογενή δεδομένα, όπως:

  • IBM SPSS (στατιστική ανάλυση των δεδομένων)
  • Εviews (οικονομετρική ανάλυση)
  • MS Excel (ανάλυση πινάκων και τη συνδυαστική χρήση συναρτήσεων)
  • Γλώσσα R (ανάλυση δεδομένων)
  • Γλώσσα Python (ανάλυση δεδομένων)

Σκοπός μας στην InstaPen είναι σε βοηθήσουμε να φέρεις εις πέρας την ερευνητική σου εργασία, χωρίς ν’ ανησυχείς για μοντελοποίηση, την ανάλυση και την οπτικοποίηση των αποτελεσμάτων σου. Η ομάδα μας διαθέτει ειδικούς αναλυτές δεδομένων, που θα αναλάβουν την εκπόνηση της στατιστικής ανάλυσης της εργασίας σου, με πλήρως τεκμηριωμένη και εμπεριστατωμένη εμπειρική ανάλυση, βοηθώντας και εσένα να κατανοήσεις και στη συνέχεια να παρουσίασης την ερευνητική διαδικασία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις εσύ ποιός είναι ο κατάλληλος εκπονητής για τη συγγραφή της στατιστικής ανάλυσης σου και να αγοράσεις την προσφορά!

Συνομιλείς με τον εκπονητή

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Κάνε Εγγραφή & Διάλεξε Εκπονητή!

Κάνοντας δωρεάν και ανώνυμη εγγραφή στην πλατφόρμα μας, θα λάβεις προσφορές από εκπονητές με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών σου, ώστε να επιλέξεις τον/τον κατάλληλο/η για ’σενα.

Να θυμάσαι, ότι έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τους συντάκτες και τους εκπονητές μας, ώστε να μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ότι το τελικό παραδοτέο που θα λάβεις θα διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητα, την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία του.

Εκτός από την εκπόνηση της πτυχιακής σου εργασίας, μπορούμε να αναλάβουμε και την εργασία εξαμήνου σου.