1. Ανάρτηση παραγγελίας

Αφού δημιουργήσεις έναν ανώνυμο λογαριασμό, μπορείς να αναρτήσεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι βοήθεια μέσω της φόρμας νέας παραγγελίας.

Φρόντισε να επιλέξεις σωστά το είδος, αντικείμενο, ακαδημαϊκό επίπεδο και την προθεσμία της εργασίας σου. Μπορείς να ανεβάσεις αρχεία μέχρι 15MB.

Τέλος, γράψε επιπλέον σχόλια και οδηγίες που θα φανούν χρήσιμα στους εκπονητές ώστε να μπορέσουν να αξιολογήσουν όσο καλύτερα την εργασία σου και να σου κάνουν προσφορά.

Η δημιουργία λογαριασμού και η ανάρτηση παραγγελίας είναι δωρεάν.

2. Λάβε προσφορές

Όταν ανεβάσεις την παραγγελία σου, θα ενημερωθούν σχετικά οι εκπονητές που δραστηριοποιούνται στο αντίστοιχο αντικείμενο. Κάποιοι από αυτούς, θα σου στείλουν οικονομικές προσφορές για την αναλάβουν, για τις οποίες θα ειδοποιηθείς μέσω email αλλά και θα μπορείς να τις βλέπεις στο προφίλ σου, αφού συνδεθείς.

Για κάθε προσφορά που έχεις λάβει, θα μπορείς να δεις το προφίλ του εκπονητή αλλά και -κυρίως- να συνομιλήσεις μαζί του μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων της πλατφόρμας. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως μπορείς να συνομιλήσεις με έναν εκπονητή ακόμα και πριν αγοράσεις την προσφορά του. Έτσι θα έχεις την ευκαιρία να τον ρωτήσεις ό,τι θες ώστε να είσαι σίγουρος/η πως θα επιλέξεις αυτόν που πιστεύεις πως θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

3. Επίλεξε εκπονητή

Αφού επιλέξεις τον εκπονητή που θεωρείς καλύτερο, το τελευταίο βήμα είναι να αγοράσεις την προσφορά του. Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας του Paypal ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη ασφάλεια. Μπορείς να πληρώσεις είτε με την κάρτα σου, είτε μέσω Paypal, εφόσον έχεις λογαριασμό. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη.

Αμέσως μετά τη πληρωμή, ο εκπονητής θα ειδοποιηθεί και θα ξεκινήσει άμεσα να εργάζεται πάνω στην εργασία σου. Θα μπορείτε να συνομιλείτε καθ' όλη τη διάρκεια της συνεργασίας σας. Ο εκπονητής δεσμεύεται να ενημερώνει για την πρόοδο, θέτοντας το % ποσοστό ολοκλήρωσης καθώς προχωράει. Θα λαμβάνεις ενημερωτικά email κάθε φορά που αλλάζει η πρόοδος.

Μην ξεχνάς πως μέσα από το σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων της πλατφόρμας, θα μπορείς να συνομιλείς αλλά και να ανταλλάζεις αρχεία με τον εκπονητή.

Απαγορεύεται ρητά η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων (τηλέφωνο, email, κ.λ.π.) μέσω του chat.

4. Ολοκλήρωση της παραγγελίας

Όταν ο εκπονητής ολοκληρώσει την παραγγελία σου, θα θέσει την πρόοδο σε 100% και θα σου αποστείλει τα τελικά αρχεία μέσα από το chat.

Στη συνέχεια το αρμόδιο τμήμα μας θα ελέγξει το παραδοτέο και θα μαρκάρει την παραγγελία σαν ολοκληρωμένη.

Τέλος, θα λάβεις ενημερωτικό email σχετικά με την έγκριση του παραδοτέου, και αφού βεβαιωθείς κι εσύ πως έχεις λάβει ό,τι χρειάζεσαι, θα πρέπει σε διάρκεια 7 ημερών να την αποδεχτείς πατώντας το σχετικό κουμπί αποδοχής από τη σελίδα παραγγελίας στο προφίλ σου.

Έτσι, θα μπορέσει να προχωρήσει και η πληρωμή του εκπονητή με τον οποίο συνεργάστηκες. Αν δεν επιβεβαιώσεις την ολοκλήρωση της παραγγελιάς σε 7 ημέρες και δεν μας ενημερώσεις για κάποια ένσταση που μπορεί να έχεις, η παραγγελία θα μαρκαριστεί αυτόματα σαν ολοκληρωμένη από το σύστημα.