1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο εκπονητή για τη δική σου εργασία.

2

Διάλεξε Εκπονητή

Λάβε προσφορές από Εκπονητές, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον εκπονητή.

Εμπιστεύσου τη διπλωματική εργασία σου στους ειδικούς!

Για να ολοκληρωθεί με επιτυχία ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, η επιτυχημένη συγγραφή της Διπλωματικής Εργασίας - Διατριβής, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Η εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας, είναι ιδιαιτέρως απαιτητική. Από τον ορισμό του θέματος που θα πραγματεύεται η διατριβή, τον καθορισμό της δομής, την εύρεση βιβλιογραφίας και τελικά μέχρι και τη σύνταξη της, απαιτείται πολύς κόπος και χρονος για κάθε σπουδαστή. Μία διπλωματική εργασία τόσο στο θεωρητικό, όσο και στο ερευνητικό της μέρος, θα πρέπει να διέπεται από επιστημονικό ύφος και να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις που ορίζει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Όλα τα παραπάνω, γίνονται ακόμη δυσκολότερα εάν ο σπουδαστής ή η σπουδάστρια εργάζεται, ενώ παράλληλα καλείται να παρακολουθεί τα μαθήματα του μεταπτυχιακού και να εκπονεί τις μεταπτυχιακές εργασίες. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις, η επικοινωνία με τον επιβλέποντα καθηγητή που μπορεί να χαρακτηρίζεται από κάθε είδους εμπόδιο, αποτελεί έναν ακόμη ανασταλτικό παράγοντα για την εκπόνηση μιας άρτιας διπλωματικής διατριβής.

Ας μη ξεχνάμε ότι η διπλωματική διατριβή μπορεί ν’ αποτελέσει το “παράθυρο” που αναζητά ο σπουδαστής/στρια για την ακαδημαϊκή ή επαγγελματική του εξέλιξη. Μία επιτυχημένη διπλωματική διατριβή, που χαρακτηρίζεται από αυθεντικότητα, πρωτοτυπία και επιστημονική τεκμηρίωση, μπορεί να οδηγήσει στη δημοσίευση επιστημονικών άρθρων σε διεθνή περιοδικά, στη μετάβαση σε ένα διδακτορικό τίτλο σπουδών αλλά και στην επαγγελματική εξειδίκευση.

Σκοπός μας στην InstaPen είναι να παρέχουμε την αναγκαία υποστήριξη σε κάθε φοιτητή/τρια που αντιμετωπίζει όλα αυτά τα ζητήματα κατά την διάρκεια εκπόνησης της διπλωματικής εργασίας, σε οποιοδήποτε στάδιο της και αν βρίσκεται. Η InstaPen διαθέτει τους εξειδικευμένους και άρτια επιστημονικώς καταρτισμένους εκπονητές διπλωματικών εργασιών, προκειμένου να προσφέρει υψηλού επιπέδου έργα στους πελάτες της, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις κάθε επιστημονικού κλάδου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις εσύ ποιός είναι ο κατάλληλος εκπονητής για τη συγγραφή της διπλωματικής εργασίας σου και να αγοράσεις την προσφορά!

Κάνε Εγγραφή & Διάλεξε Εκπονητή!

Κάνοντας δωρεάν και ανώνυμη εγγραφή στην πλατφόρμα μας, θα λάβεις προσφορές από εκπονητές με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών σου, ώστε να επιλέξεις τον/τον κατάλληλο/η για ’σενα.

Να θυμάσαι, ότι έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τους συντάκτες και τους εκπονητές μας, ώστε να μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ότι το τελικό παραδοτέο που θα λάβεις θα διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητα, την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία του

Εκτός από την εκπόνηση της διπλωματικής σου εργασίας, μπορούμε να αναλάβουμε και την εργασία εξαμήνου ή τη στατιστική ανάλυση για τα αποτελέσματα της έρευνάς σου.

Συνομιλείς με τον εκπονητή

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Συνομιλείς απευθείας με τον εκπονητή, χωρίς διαμεσολαβητές!

H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσένα να γνωρίζεις ποιός ή ποιά έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα έργο που θα καθορίσει το πτυχίο σου, αλλά και την τελική σου βαθμολογία. Θέλεις να γνωρίζεις πού φτάνουν οι γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σου, την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και να μπορείς να λύσεις τις απορίες σου χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις τους διαμεσολαβητές να το κάνουν για εσένα.

Μπορείς να επικοινωνείς με τον εκπονητή της πτυχιακής σου μέσω chat 24/7/365, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεσαι για την εξέλιξη του έργου μέσα από την ειδική μπάρα προόδου που υπάρχει στην παραγγελία σου. Θυμήσου μόνο, ότι απαγορεύεται η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων, ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την ανωνυμία, όσο και την ασφάλεια όλων των μελών μας.