Συγγραφή Άρθρων – Αρθρογραφία

Δημιούργησε ένα blog που θα ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για την ιστοσελίδα σου, με τους καλύτερους copywriters!

Δωρεάν κοστολόγηση
1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο copywriter για τα κείμενα της ιστοσελίδας ή το blog σου.

2

Διάλεξε Copywriter

Λάβε προσφορές από Copywriters, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον copywriter.

Αύξησε την επισκεψιμότητα του ιστότοπου σου μέσα από το Blog!

Εκτός από τα βασικά κείμενα μιας ιστοσελίδας που θα πρέπει να πληρούν όλα τα κριτήρια ενός SEO Friendly περιεχομένου, εξίσου σημαντική για την οργανική κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, είναι και η συγγραφή άρθρων για το ιστολόγιο -γνωστό ως blog- σ’ έναν ιστότοπο. Ο λόγος είναι απλός: Ένα μόνο κείμενο δεν φέρνει το υψηλότερο ranking.

To blog της ιστοσελίδας σου θα πρέπει να εμπλουτίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με νέα άρθρα και ενδιαφέρουσα θεματολογία για τον αναγνώστη. Η αρθρογραφία για το Blog του ιστότοπου, είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά που διαθέτει κάθε σύγχρονο και μοντέρνο website, προκειμένου να διατηρεί την επικοινωνία με τους χρήστες και ν’ αυξάνει διαρκώς την επισκεψιμότητα του.

Αν σκεφτούμε ότι το περιεχόμενο μιας σελίδας, παραμένει αμετάβλητο για κάποια χρόνια, τότε εύκολα μπορούμε να κατανοήσουμε το λόγο που η συγγραφή άρθρων στο Blog, σε σταθερή χρονική βάση, είναι αναγκαία για την ανοδική πορεία του ιστότοπου στις μηχανές αναζήτησης. Το νέο ελκυστικό περιεχόμενο, που θα απευθύνεται στο κοινό - στόχο της εκάστοτε επιχείρησης, μπορεί να προσελκύσει νέους επισκέπτες στον ιστότοπο, αλλά και να συμβάλλει στην απόκτηση δυνητικών πελατών.

Συνομιλείς με τον Copywriter

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υπηρεσιών συγγραφής που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον Copywriter της παραγγελίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

SEO Blog Post από έμπειρους Copywriters

Η αρθρογραφία όμως, δεν είναι μία απλή υπόθεση. Μπορεί ο καθένας να νομίζει ότι μπορεί “να γράψει ένα κείμενο”, όμως οι κανόνες της Google απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή, για ένα SEO Optimized περιεχόμενο. Όσο εκτενές και αν είναι ένα κείμενο, εάν δεν πληροί συγκεκριμένους κανόνες SEO, η κατάταξη που θα συναντήσει στις μηχανές αναζήτησης θα είναι στις τελευταίες του σελίδες.

Γι’ αυτό το λόγο και χρειάζεται ένας έμπειρος Copywriter που είναι σε θέση να συντάξει την πολύτιμη αρθρογραφία ενος ιστολογίου, η οποία θα διακρίνεται για το αυθεντικό, στοχευμένο και ποιοτικό της περιεχόμενο (content). Οι copywriters της InstaPen μπορούν σου προσφέρουν ποιοτικές λύσεις για τα κείμενα του Blog σου, ώστε να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό.

Ξεκινώντας από την εξειδικευμένη μελέτη του ανταγωνισμού και τη δημιουργία ποιοτικού κειμενικού περιεχομένου, με βάση τα ενδιαφέροντα του κοινού και σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες που προωθούνται από την επιχείρηση, μπορείς να πετύχεις όχι μόνο αύξηση της επισκεψιμότητας, αλλά και πωλήσεις.

Στην online πλατφόρμα InstaPen μπορείς να βρεις επαγγελματίες κειμενογράφους -copywriters- που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, για να δημιουργήσουν SEO Optimized κείμενα που θα φέρουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπο σου!

Μη ξεχνάς, ότι η επένδυση στην αρθρογραφία μπορεί να είναι μία μακροχρόνια επένδυση. Είναι όμως το ίδιο πολύτιμη με την ίδια την ύπαρξη του ιστότοπου. Οι ειδικοί κειμενογράφοι της InstaPen δεν είναι απλοί συντάκτες άρθρων. Είναι αποκλειστικά και μόνο επαγγελματίες κειμενογράφοι, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο copywriting και είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του ιστότοπού στα αποτελέσματα αναζήτησης.