1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο εκπονητή για τη δική σου εργασία.

2

Διάλεξε Εκπονητή

Λάβε προσφορές από Εκπονητές, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον εκπονητή.

Η επιτυχία για την εργασία σου στο ΕΑΠ ή το ΑΠΚΥ είναι στην InstaPen!

Οι σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) αλλά και στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), φημίζονται για το πλήθος ακαδημαϊκών εργασιών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση των σπουδών, αλλά και το υψηλό επίπεδο δυσκολίας τους. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ζητείται από σπουδαστές η εκπόνηση 3-4 εργασιών για κάθε Θεματική Ενότητα, με στόχο την πλήρη αφομοίωση της συνολικής διδαχθείσας ύλης.

Όλες οι προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές εργασίες των ΕΑΠ & ΑΠΚΥ είναι υποχρεωτικές και απαιτούν χρόνο και εξειδικευμένες γνώσεις για να έλθουν εις πέραν από τους σπουδαστές. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην τεκμηρίωση των επιστημονικών δεδομένων και της διεθνούς βιβλιογραφίας, ενώ παράλληλα τηρούνται αυστηρά πρότυπα στη σύνταξη και την οργάνωση της εκάστοτε εργασίας.

Τα παραπάνω ισχύουν τόσο στις εργασίες εξαμήνου, όσο και τις πτυχιακές ή διπλωματικές εργασίες, οι οποίες ασφαλώς απαιτούν ακόμη περισσότερο χρόνο και κόπο. Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσουμε να ολοκληρώσεις με επιτυχία την ακαδημαϊκή σου εργασία, με όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος, στο δρόμο για την απόκτηση του πτυχίου σου.

Οι εμπειροι και εξειδικευμένοι συντάκτες της InstaPen μπορούν να σου παρέχουν υποστήριξη στην εκπόνηση εργασιών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, ώστε να λάβεις την σωστή καθοδήγηση και προετοιμασία για το γνωστικό αντικείμενο που έχεις επιλέξει να σπουδάσεις.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις εσύ ποιός είναι ο κατάλληλος εκπονητής για τη συγγραφή της εργασίας σου στο ΕΑΠ ή το ΑΠΚΥ και να αγοράσεις την προσφορά!

Κάνε Εγγραφή & Διάλεξε Εκπονητή!

Κάνοντας δωρεάν και ανώνυμη εγγραφή στην πλατφόρμα μας, θα λάβεις προσφορές από εκπονητές με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών σου, ώστε να επιλέξεις τον/τον κατάλληλο/η για ’σενα.

Να θυμάσαι, ότι έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τους συντάκτες και τους εκπονητές μας, ώστε να μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ότι το τελικό παραδοτέο που θα λάβεις θα διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητα, την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία του

Εκτός από την εκπόνηση της πτυχιακής σου εργασίας, μπορούμε να αναλάβουμε και την εργασία εξαμήνου ή τη στατιστική ανάλυση για τα αποτελέσματα της έρευνάς σου.

Συνομιλείς με τον εκπονητή

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Συνομιλείς απευθείας με τον εκπονητή, χωρίς διαμεσολαβητές!

H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσένα να γνωρίζεις ποιός ή ποιά έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα έργο που θα καθορίσει το πτυχίο σου, αλλά και την τελική σου βαθμολογία. Θέλεις να γνωρίζεις πού φτάνουν οι γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σου, την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και να μπορείς να λύσεις τις απορίες σου χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις τους διαμεσολαβητές να το κάνουν για εσένα.

Μπορείς να επικοινωνείς με τον εκπονητή της πτυχιακής σου μέσω chat 24/7/365, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεσαι για την εξέλιξη του έργου μέσα από την ειδική μπάρα προόδου που υπάρχει στην παραγγελία σου. Θυμήσου μόνο, ότι απαγορεύεται η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων, ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την ανωνυμία, όσο και την ασφάλεια όλων των μελών μας.