Κείμενα Ιστοσελίδας - SEO

Η κειμενογραφία είναι ένα από τα βασικότερα μέσα προώθησης για μία ιστοσελίδα. Βρες τον ιδανικό copywriter για το δικό σου website!

Δωρεάν κοστολόγηση
1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο copywriter για τα κείμενα της ιστοσελίδας ή το blog σου.

2

Διάλεξε Copywriter

Λάβε προσφορές από Copywriters, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον copywriter.

Γιατί είναι τόσο σημαντικά τα κείμενα σε μία ιστοσελίδα;

Πολλοί επαγγελματίες θεωρούν ότι μπορούν να γράψουν οι ίδιοι τα κείμενα (copywriting) για τον ιστότοπο τους, καθώς διαθέτουν “καλύτερα από τον καθένα” τη γνώση για το αντικείμενο το οποίο προωθούν στην ιστοσελίδα τους. Αυτό είναι και το συχνότερο λάθος στο οποίο υποπίπτουν οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων, αφού το “κτίσιμο” της ιστοσελίδας θα πρέπει να γίνεται σταδιακά και κατόπιν εκτεταμένης έρευνας, προκειμένου να επιφέρει υψηλή επισκεψιμότητα και νέους πελάτες.

Είναι πλέον γνωστό σε κάθε ιδιοκτήτη ιστοτόπου, πόσο σημαντικό είναι το SEO (Search Engine Optimization) για τις μηχανές αναζήτησης. Και αφού οι μηχανές αναζήτησης ελέγχουν το περιεχόμενο κάθε ιστοτόπου, προκειμένου να του αποδώσουν το ανάλογο ranking, τα κείμενα είναι ζωτικής σημασίας.

Κάθε ιστοσελίδα όμως, έχει διαφορετικές ανάγκες. Για παράδειγμα, σε μία business ιστοσελίδα, τα βασικότερα κείμενα είναι εκείνα που περιγραφουν τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. Από τον άλλη, σ’ ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, είναι καθοριστικής σημασίας τα κείμενα - περιγραφές των προϊόντων, αλλά και εκείνα των βασικών κατηγοριών.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η συγγραφή άρθρων για το blog του ιστότοπου μιας επιχείρησης, είναι εκείνη που συμβάλλει άμεσα και στη δραστικά στην αύξηση των οργανικών επισκεπτών.

Έτσι, μερικά από τα βασικά σημεία που μπορείς να επενδύσεις για το κειμενικό περιεχόμενο της ιστοσελίδας σου, είναι τα ακόλουθα:

  • Κείμενα Βασικών Σελίδων του website (αρχική σελίδα, προφίλ κ.τ.λ.)
  • Κείμενα Υπηρεσιών
  • Περιγραφές Προϊόντων & Κατηγοριών του eshop
  • Βελτιστοποίηση υπαρχόντων κειμένων του ιστότοπου
  • Σύνταξη άρθρων για το Blog του website

Συνομιλείς με τον Copywriter

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υπηρεσιών συγγραφής που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον Copywriter της παραγγελίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Βάλε το “SEO Copywriting” στο Website σου!

Είναι προφανές ότι από τα σημαντικότερα βήματα που πρέπει ν’ ακολουθήσει κανείς, προκειμένου να ενισχύσει το SEO της ιστοσελίδας του, είναι να επενδύσει στο περιεχόμενο της. Η εξειδικευμένη μελέτη του ανταγωνισμού και στη συνέχεια η παραγωγή ποιοτικού κειμενικού υλικού στα ζωτικά σημεία του ιστότοπου, είναι το “κλειδί” μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Τα κείμενα που απαρτίζουν ένα website θα πρέπει να εστιάζουν στις λέξεις - κλειδιά που θα περιγράφουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα του, δίνοντας στη Google τη δυνατότητα να τα “διαβάσει” και να τα κατατάξει στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων της.

Η απουσία SEO Copywriting, θα οδηγήσει τις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, να κατατάξουν τον ιστότοπο στις τελευταίες σελίδες των αποτελεσμάτων. Αντίθετα, όταν ο πυρήνας του ιστότοπου, δηλαδή τα κείμενα του, χαρακτηρίζονται από ποιοτικό, αυθεντικό και στοχευμένο περιεχόμενο, μπορούν να οδηγήσουν τόσο στην αύξηση της επισκεψιμότητας, όσο και στην προσέλκυση νέων πελατών.

Οι copywriters της InstaPen μπορούν σου προσφέρουν ποιοτικές λύσεις για τα κείμενα της ιστοσελίδας σου, ώστε να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Στην online πλατφόρμα InstaPen μπορείς να βρεις επαγγελματίες κειμενογράφους -copywriters- που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και γνώση, για να δημιουργήσουν SEO Optimized κείμενα που θα φέρουν ακόμη περισσότερους επισκέπτες στον ιστότοπο σου!

Μη ξεχνάς, ότι η επένδυση στην αρθρογραφία μπορεί να είναι μία μακροχρόνια επένδυση. Είναι όμως το ίδιο πολύτιμη με την ίδια την ύπαρξη του ιστότοπου. Οι ειδικοί κειμενογράφοι της InstaPen δεν είναι απλοί συντάκτες άρθρων. Είναι αποκλειστικά και μόνο επαγγελματίες κειμενογράφοι, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο copywriting και είναι σε θέση να μεγιστοποιήσουν την απόδοση του ιστότοπού στα αποτελέσματα αναζήτησης.