1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο εκπονητή για τη δική σου εργασία.

2

Διάλεξε Εκπονητή

Λάβε προσφορές από Εκπονητές, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον εκπονητή.

Διάλεξε τον κατάλληλο εκπονητή για να κάνεις τις διορθώσεις!

Μόλις κατάφερες να ολοκληρώσεις την προπτυχιακή, πτυχιακή ή διπλωματική σου εργασία, αλλά ο επιβλέπων καθηγητής ζήτησε επιμέλεια και διορθώσεις που αδυνατείς να πραγματοποιήσεις. Από τα πιο μικρά λάθη μέχρι και τα πιο μεγάλα, η επιστροφή διορθώσεων είναι συχνό φαινόμενο.

Μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη, είναι η γραμματική ή συντακτική επιμέλεια, η έλλειψη βιογραφικών αναφορών, η ελλιπής τεκμηρίωση του θέματος, η συγγραφή που δε διακρίνεται από το απαιτούμενο επιστημονικό ύφος ή η λάθος παράθεση των πηγών της βιβλιογραφίας σου. Η λίστα των διορθώσεων που μπορεί να λάβεις είναι ασφαλώς ανεξάντλητη, καθώς οι απαιτήσεις τόσο του επιβλέποντα καθηγητή, όσο και των απαιτήσεων του προγράμματος σπουδών που παρακολουθεί ένας σπουδαστής, μπορεί να διαφέρουν σημαντικά κάθε φορά.

Στην InstaPen μπορείς ν’ αναζητήσεις τον κατάλληλο εκπονητή για να προβεί σε όλες αυτές τις διορθώσεις και την επιμέλεια της εργασίας σου, επειδή εσύ είτε δεν προλαβαίνεις, είτε έχεις ήδη κουραστεί αρκετά από τη συνολική εκπόνηση της εργασίας. Σκοπός μας είναι να σου προσφέρουμε τον κατάλληλο εκπονητή, που θα έχει γνώση του αντικειμένου των σπουδών σου, ώστε να μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά και με απόλυτη επιτυχία στην ολοκλήρωση του έργου σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις εσύ ποιός είναι ο κατάλληλος εκπονητής για τις διορθώσεις της εργασίας σου και να αγοράσεις την προσφορά!

Κάνε Εγγραφή & Διάλεξε Εκπονητή!

Κάνοντας δωρεάν και ανώνυμη εγγραφή στην πλατφόρμα μας, θα λάβεις προσφορές από εκπονητές με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών σου, ώστε να επιλέξεις τον/τον κατάλληλο/η για ’σενα.

Να θυμάσαι, ότι έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τους συντάκτες και τους εκπονητές μας, ώστε να μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ότι το τελικό παραδοτέο που θα λάβεις θα διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητα, την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία του

Εκτός από την εκπόνηση της πτυχιακής σου εργασίας, μπορούμε να αναλάβουμε και την εργασία εξαμήνου ή τη στατιστική ανάλυση για τα αποτελέσματα της έρευνάς σου.

Συνομιλείς με τον εκπονητή

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Συνομιλείς απευθείας με τον εκπονητή, χωρίς διαμεσολαβητές!

H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσένα να γνωρίζεις ποιός ή ποιά έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα έργο που θα καθορίσει το πτυχίο σου, αλλά και την τελική σου βαθμολογία. Θέλεις να γνωρίζεις πού φτάνουν οι γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σου, την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και να μπορείς να λύσεις τις απορίες σου χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις τους διαμεσολαβητές να το κάνουν για εσένα.

Μπορείς να επικοινωνείς με τον εκπονητή της πτυχιακής σου μέσω chat 24/7/365, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεσαι για την εξέλιξη του έργου μέσα από την ειδική μπάρα προόδου που υπάρχει στην παραγγελία σου. Θυμήσου μόνο, ότι απαγορεύεται η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων, ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την ανωνυμία, όσο και την ασφάλεια όλων των μελών μας.