Λίγα λόγια για εμάς… ή αλλιώς, γιατί να μας προτιμήσεις...

Η πλατφόρμα της InstaPen γεννήθηκε από μία απλή ιδέα: να βοηθήσει όλους εκείνους που χρειάζονται αυτό το «κάτι περισσότερο» στο γραπτό λόγο. Φοιτητές ή επαγγελματίες, εταιρείες ή ιδιώτες, δεν είχε καμία σημασία. Σημασία είχε να έχουμε στο δυναμικό μας τον κατάλληλο άνθρωπο για κάθε κείμενο.

Βρήκαμε τους copywriters, τους μεταφραστές, τους εκπονητές ακαδημαϊκών εργασιών. Ανθρώπους που έχουν πάθος με το γράψιμο, την επιστήμη τους, αλλά και τη γραπτή επικοινωνία. Ταυτόχρονα όμως, έχουν και την ανάγκη να εξελιχθούν και να γίνουν καλύτεροι, έκαστος στο είδος του…

Συλλέξαμε βιογραφικά και τίτλους σπουδών, για να είμαστε βέβαιοι ότι θα σου προσφέρουμε εξειδικευμένα κείμενα που θα χαρακτηρίζονται από αυθεντικότητα και πρωτοτυπία.

Έτσι, χτίσαμε μία σειρά από υπηρεσίες συγγραφής κειμένων και πλέον μπορούμε να πούμε, ότι καταφέραμε να δημιουργήσουμε μία πρωτοποριακή πλατφόρμα, για να βρεις τον ιδανικό συντάκτη για το δικό σου κείμενο. Η ανταμοιβή μας; Τα θετικά σου σχόλια!

Πως λειτουργεί

Εμπιστεύτηκαν την InstaPen

Η εξειδίκευση είναι ανάγκη

Είμαστε μία πλατφόρμα που δίνει χώρο στη μαγική ψηφιακή μεγαλούπολη, σε όλους όσοι επιθυμούν να εξελιχθούν και να κερδίσουν χρήματα από τις γνώσεις ή/και την εμπειρία τους. Δε γράφουμε εμείς τα κείμενα σου. Έχουμε όμως τον κατάλληλο άνθρωπο που θα το κάνει για εσένα, ανάμεσα στα πολλά και δημιουργικά μας μέλη. Η εξειδίκευση τους δεν είναι απλά αναγκαία, αλλά επιτακτική. Γι’ αυτό δε θα επιτρέψουμε ποτέ σε κάποιον ν’ αναλάβει ένα έργο που δεν αντιστοιχεί στον τομέα σπουδών του ή την επαγγελματική του κατάρτιση. Στόχος μας είναι να σου προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι: υψηλής ποιότητας κειμενογραφικό περιεχόμενο και 100% αυθεντικό.

Σου αφήνουμε την επιλογή

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι «να ξέρεις πού πηγαίνουν τα χρήματα σου». Γι’ αυτό και δώσαμε προσοχή στη γνώμη των πελατών μας, ακούσαμε τις ανάγκες τους ή τα παράπονα τους από προηγούμενες εμπειρίες και βρήκαμε τη λύση. Τη δημιουργία μίας online πλατφόρμας που θα σου επιτρέπει την επικοινωνία με τον άνθρωπο που θα συντάξει το κείμενο σου. Πριν επιλέξεις μπορείς να μελετήσεις το βιογραφικό, τις αξιολογήσεις, αλλά και το σύνολο των υπηρεσιών του. Και φυσικά, να μιλήσεις μαζί του μέσω chat. Η δουλειά μας, όμως, δεν τελειώνει εδώ. Θα ελέγξουμε το παραδοτέο κείμενο, θα βεβαιωθούμε ότι πληροί όλες τις προδιαγραφές που έχουμε θέσει και ύστερα μπορείς να το κατεβάσεις με ένα κλικ!