1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο εκπονητή για τη δική σου εργασία.

2

Διάλεξε Εκπονητή

Λάβε προσφορές από Εκπονητές, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον εκπονητή.

Οι Φοιτητικές Εργασίες Εξαμήνου χρειάζονται καθοδήγηση!

Οι περισσότεροι φοιτητές καλούνται “να κολυμπήσουν στα βαθιά” για πρώτη φορά, με την εκπόνηση μιας εργασίας εξαμήνου. Δε ξέρουν από πού ν’ αρχίσουν, τι πρέπει να αναφέρουν, πού να ψάξουν βιβλιογραφία και ποιός είναι τελικά ο σωστός τρόπος για τη συγγραφής μιας ακαδημαϊκής εργασίας εξαμήνου.

Μία εργασία εξαμήνου μπορεί να είναι προαιρετική ή υποχρεωτική, αλλά σε κάθε περίπτωση, παίζει καθοριστικό ρόλο στη βαθμολογία που θα πάρεις στο μάθημα και σε πολλές περιπτώσεις, ακόμη και στο να το περάσεις.

Σκοπός μας είναι να σου παρέχουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζεσαι για την προπτυχιακή εργασία σου, διαθέοντας εξειδικευμένους εκπονητές από τον τομέα σπουδών σου, που θα σου προσφέρουν καθοδήγηση σε όλα τα στάδια της συγγραφής. Έτσι, ξεκινώντας από την εύρεση βιβλιογραφίας, την παράθεση της με κατάλληλο σύστημα βιβλιογραφικών αναφορών, αλλά και τη δημιουργία του σκελετού της εργασίας σου, μέχρι και την οργάνωση και την συγγραφή της, η ομάδα της InstaPen θα είναι δίπλα σου βήμα προς βήμα.

Δε χρειάζεται να σε απασχολεί εάν πρόκειται για βιβλιογραφική ανασκόπηση, ανάλυση και ερμηνεία των δεδομένων ή την εξαγωγή των συμπερασμάτων της εργασίας. Όλα τα μέλη της InstaPen, που απαρτίζουν τη συντακτική της ομάδα, είναι έμπειροι εκπονητές εργασιών με εξειδίκευση στον τομέα των σπουδών σου, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν και στην πιο απαιτητική εργασία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις εσύ ποιός είναι ο κατάλληλος εκπονητής για τη συγγραφή της εργασίας εξαμήνου και να αγοράσεις την προσφορά του!

Κάνε Εγγραφή & Διάλεξε Εκπονητή!

Κάνοντας δωρεάν και ανώνυμη εγγραφή στην πλατφόρμα μας, θα λάβεις προσφορές από εκπονητές με γνώση και εμπειρία στο αντικείμενο των σπουδών σου, ώστε να επιλέξεις τον/τον κατάλληλο/η για ’σενα.

Να θυμάσαι, ότι έχουμε επιλέξει με αυστηρά κριτήρια τους συντάκτες και τους εκπονητές μας, ώστε να μπορούμε να σου εξασφαλίσουμε ότι το τελικό παραδοτέο που θα λάβεις θα διακρίνεται για την επιστημονική αρτιότητα, την αυθεντικότητα και την πρωτοτυπία του

Εκτός από την εκπόνηση της εργασίας εξαμήνου σου, μπορούμε να αναλάβουμε και την πτυχιακή εργασία ή τη στατιστική ανάλυση για τα αποτελέσματα της έρευνάς σου.

Συνομιλείς με τον εκπονητή

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Συνομιλείς απευθείας με τον εκπονητή, χωρίς διαμεσολαβητές!

H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υποστήριξης φοιτητών που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον εκπονητή της εργασίας σου.

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσένα να γνωρίζεις ποιός ή ποιά έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ένα έργο που θα καθορίσει το πτυχίο σου, αλλά και την τελική σου βαθμολογία. Θέλεις να γνωρίζεις πού φτάνουν οι γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο των σπουδών σου, την εμπειρία που διαθέτει, αλλά και να μπορείς να λύσεις τις απορίες σου χωρίς να χρειάζεται να περιμένεις τους διαμεσολαβητές να το κάνουν για εσένα.

Μπορείς να επικοινωνείς με τον εκπονητή της πτυχιακής σου μέσω chat 24/7/365, ενώ παράλληλα θα ενημερώνεσαι για την εξέλιξη του έργου μέσα από την ειδική μπάρα προόδου που υπάρχει στην παραγγελία σου. Θυμήσου μόνο, ότι απαγορεύεται η ανταλλαγή προσωπικών δεδομένων, ώστε να διασφαλίσουμε τόσο την ανωνυμία, όσο και την ασφάλεια όλων των μελών μας.