Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος

Δημιούργησε το βιογραφικό σου και τις αναζήτησε θέσεις εργασίας που έχεις ονειρευτεί.

Δωρεάν κοστολόγηση
1

Δημιούργησε Λογαριασμό

Κάνε δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα της InstaPen και αναζήτησε τον κατάλληλο συντάκτη για τη δημιουργία του βιογραφικού σου σημειώματος.

2

Διάλεξε Συντάκτη Βιογραφικού

Λάβε προσφορές από Συντάκτες, δες τις αξιολογήσεις τους και επίλεξε τον κατάλληλο για εσένα και κάνε παραγγελία το κείμενο σου με ένα κλικ!

3

Έλεγξε την Παραγγελία σου

Παρακολούθησε την πρόοδο της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή μέσα από το προφίλ σου και ζήτησε διορθώσεις ή διευκρινήσεις από τον συντάκτη του βιογραφικού σου.

Πώς μπορεί ένα βιογραφικό να ξεχωρίζει;

Ένα βιογραφικό σημείωμα δεν είναι μόνο η “εκπαίδευση” και η “επαγγελματική εμπειρία”. Είναι η πρώτη εικόνα του υποψηφίου, πριν ακόμη έρθει οποιαδήποτε επικοινωνία με τον εργοδότη και θα πρέπει ν’ αποτυπώνει το συνολικό προφίλ του. Να “μιλάει” αντί για εκείνον και να εκφράζει με σαφήνεια και λιτότητα τόσο τις γνώσεις όσο και τις δεξιότητες του.

Ο υψηλός ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας, αλλά και το πλήθος προσόντων πολλών υποψηφίων, καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την εύρεση εργασίας. Κάθε εργοδότης λαμβάνει καθημερινά εκατοντάδες βιογραφικά και είναι λογικό, ότι δε θα σπαταλήσει περισσότερα από 30 δευτερόλεπτα για να εξετάσει κάθε ένα από αυτά.

Για να ξεχωρίζει το βιογραφικό σου θα πρέπει να διέπεται από ένα μοντέρνο και επαγγελματικό σχεδιασμό, που θα το κάνει να διαφέρει τόσο στην εμφάνιση όσο και στο περιεχόμενο. Ο σχεδιασμός του βιογραφικού είναι εκείνος που θα προσελκύσει την προσοχή εκείνου που το διαβάσει, θα τον οδηγήσει στην επικοινωνία μαζί σου και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στην πρόσληψη!

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός “καλού” βιογραφικού;

Η σύνταξη βιογραφικού είναι μία απαιτητική διαδικασία. Ένα σωστά δομημένο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να προβάλλει τα πιο σημαντικά προσόντα και επαγγελματικά σου επιτεύγματα, με σκοπό να προσελκύσει το ενδιαφέρον των recruiters. Η δομή αλλά η εμφάνιση (layout) του βιογραφικού, παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του υποψηφίου από έναν εργοδότη.

Φυσικά, κατά τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος θα πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στο περιεχόμενο, ώστε να είναι ευανάγνωστο και καλογραμμένο, διαθέτοντας άρτια οργάνωση και πληρότητα, για την περίσταση που θα το χρειαστείς.

Γι’ αυτό το λόγο και η σύνταξη του βιογραφικού υψηλών προδιαγραφών από επαγγελματίες συντάκτες, είναι αναγκαία για όποιον αναζητά το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Συνομιλείς με τον Συντάκτη

  • H InstaPen είναι η μοναδική πλατφόρμα υπηρεσιών συγγραφής που σου επιτρέπει να επικοινωνήσεις απευθείας με τον συντάκτη της παραγγελίας σου, 24/7/365, χωρίς να περιμένεις διαμεσολαβητές.

Έλεγχος Λογοκλοπής

  • Έλεγχος λογοκλοπής (εφόσον το επιλέξεις) σε κάθε ολοκληρωμένη παραγγελία, ώστε να εξασφαλίσουμε την αυθεντικότητα και μοναδικότητα του.

Παρακολούθηση Προόδου

  • Μπορείς να ελέγχεις την πρόοδο της παραγγελίας σου μέσα από τη μπάρα προόδου της παραγγελίας σου ανά πάσα στιγμή.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

  • Αν δε λάβεις αυτό που ζήτησες, επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Είσαι καλυμμένος!

Απέκτησε το βιογραφικό που σου “ανοίγει πόρτες”

Η συντάκτες της InstaPen είναι έμπειροι επαγγελματίες - συγγραφείς βιογραφικών σημειωμάτων, που διαθέτουν την απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να δημιουργούν ένα άκρως ελκυστικό επαγγελματικό προφίλ για κάθε υποψήφιο. Φυσικά, μπορείς να έχεις προσωπική και άμεση επικοινωνία με τον συντάκτη του βιογραφικού σου, ώστε να του μεταφέρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, που θα εξασφαλίσουν το καλύτερο αποτέλεσμα.